SPL Phonitor se analog og digital hodelefonforsterker med kraft SPL Phonitor se analog og digital hodelefonforsterker med kraft

SPL Phonitor se

Hodetelefonforsterker - Analog

Varenr: 200308
13 990,-
-+
ikke på lager (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

En helt unik analog hodetelefonforsterker med utømmelig kraft

 

SPL Phonitor se er innstegsmodellen i verdenen av VOLTAiR teknologi. Her er alt det essensielle med, uten å gå på bekostning av kvalitet. Basert på forsterkningen som sitter i flaggskipene Phonitor X og Phonitor XE har denne modellen krefter til å drive alle hodetelefoner på markedet, med Tysk presisjon.

 

Phonitor Matrix

 

Medfølgende er en versjon av Phonitor Matrix som tar i bruk crossfeed. Crossfeed er lydbehandlingen med å blande venstre og høyre kanal for et stereoopptak. Crossfeed brukes for å redusere de ekstreme separasjonene som ofte høres i gamle stereoopptak (f.eks. der instrumentene er helt panorert på den ene eller den andre siden.) Hodetelefoner er detaljert, og du vil også få en mer naturlig lyd med crossfeed, noe som vil oppfattes som mer behagelig. Crossfeed gjør deg mindre sliten ift å lytte lenge på ekstreme stereoopptak.

 

120 volts VOLTAiR teknologi

 

Dette gjør din vekselstrøm du får fra ditt strømnett til likestrøm. Dette omformes i hodetelefonforsterkeren til 2 x 60 volt på pluss og minus siden, i stedet for 2 x 15 som er vanlig. Dette gir deg 4 x mer spenning i elektronikken. Dette har ekstremt mye å si for lydbildet, du får bedre dynamikk og et høyere lydtrykk med mindre støy.

 

Så, hva gir 120 volt teknologi deg: Den beste analoge lyden, ikke støy, blir mindre sliten av å lytte, beste dynamikken og ikke minst, renere reproduksjon.

 

NB: medfølger ikke DAC

Teknisk info

Produktinformasjon

Hodetelefon tilkobling 6,3 mm Jack ubalansert
Anbefalt impedanse 16 - 600 Ohm
Utgangseffekt 6,3 mm: 2x 1000 mW (32 Ohm) 2x 5000 mW (250 Ohm) 2x 2700 mW (600 Ohm)
Innganger 2x RCA inn
Dimensjoner (LxBxH) 300x278x57 mm
VOLTAiR Ja
Phonitor Matrix Ja


Tilbehør
Alternativer
Produsent