SPL Phonitor X - Forforsterker og Hodetelefonforsterker SPL Phonitor X - Forforsterker og Hodetelefonforsterker SPL Phonitor X - Forforsterker og Hodetelefonforsterker SPL Phonitor X - Forforsterker og Hodetelefonforsterker

SPL Phonitor X

Hodetelefonforsterker - Forforsterker

Varenr: 200435
32 990,-
-+
ikke på lager (9 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

SPL Phonitor X: Forforsterker og hodetelefonforsterker i verdensklasse!

Denne enheten er både en formidabel hodetelefonforsterker og utmerket forforsterker du kan bruke til å drive effekttrinn og aktive høyttalere. Med de banebrytende teknologiene VOLTAiR og Phonitor Matrix får du den høyeste lydkvaliteten på markedet, og funksjonalitet utenom det vanlige.

Phonitor X kommer med balansert 4-pins XLR og standard 6.3 mm hodetelefonutganger. Takket være den enorme kraften klarer enheten å drive alle hodetelefoner på markedet helt uanstrengt, med tysk presisjon. Ved hjelp av 120 volt teknologien VOLTAir får man en ærlig, detaljert og enestående lytteopplevelse. 

Ved hjelp av utgangsbryteren på fremsiden kan man uanstrengt bytte mellom hodetelefoner og høyttalere. Man kan også mute all lyd ved å sette bryteren i senterposisjon.

Ved hjelp av to høyttalerutganger kan du benytte XLR til lange kabelstrekk og RCA til korte avstander. Begge utganger er aktive som gjør at du teoretisk kan benytte to sett med høyttalere om ønskelig. Man kan også benytte seg av 12v trigger for å enkelt skru av og på effektforsterkere via enheten. Trinn vi anbefaler er:
SPL Performer S800SPL Performer M1000 og SPL Performer S1200.

 

Det massive 45mm volumhjulet frest av aluminium sammen med det motoriserte potensiometeret gir en enorm kvalitetsfølelse. Det sitter et LED lys på hjulet som alltid indikerer volumparameteret, selv i mørke omgivelser. Denne kan også justeres med IR via IR learning ved et enkelt trykk av en bryter. 

Phonitor X kommer med XLR og RCA innganger. Trenger du digitale kilder i tillegg, se her: SPL Phonitor X med DAC. På fronten får du to mekaniske VU metere for å visualiserer inngangsnivåene til venstre og høyre kanal. Du har også muligheten til å justere kanalbalansen med "laterality" bryteren om du har hørselskade på det ene øret.

 

Revolusjonen: Phonitor-Matrix

Takket være denne banebrytende teknologien kan man oppleve å høre på hodetelefoner som om det skulle vært fra høyttalere. For studioteknikkere er dette en genial teknologi for å forsikre seg om at materialet med jobber med låter like bra på høyttalere som på hodetelefoner. For entusiaster hjelper denne teknologien med å rette opp i en unaturlig seperasjon av venstre og høyre kanal som ofte kalles "super stereo effekt". Resultatet blir en mer naturlig lyd som gir mersmak for lengre lyttestunder. 

 

The VOLTAiR technology

120 volt's teknologien er kjernen i arbeidet til SPL, den er også helt unik. Den opererer med DC strøm på 120 volt internt. Det er fire ganger så høyt som man vanligvis bruker i IC baserte op-amps. Fordelen med denne teknologien er at man får mer dynamikk, kraftigere forsterkning og mindre forvrengning.

 

*Enheten kommer i sort, sølv og rød. Denne modellen er uten DAC.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hodetelefon tilkobling
  • 6,3 mm Jack ubalansert
  • 4-pin XLR balansert
Anbefalt impedanse 16 - 600 Ohm
Utgangseffekt
  • 6,3 mm: 2x 1000 mW (32 Ohm) 2x 5000 mW (250 Ohm) 2x 2700 mW (600 Ohm)
  • 4-pin XLR: 2x 700 mW (32 Ohm) 2x 3500 mW (250 Ohm) 2x 8000 mW (600 Ohm)
Innganger
  • 2x RCA inn
  • 2x 3-pin XLR
Utganger
  • 2x 12 v trigger
  • 2x RCA ut
  • 2x 3-pin XLR ut
Dimensjoner (LxBxH) 300x278x100 mm
VOLTAiR Ja
Phonitor Matrix Ja


Tilbehør
Alternativer
Produsent