Siv.ing. Njål Hansson AS er et familiedrevet importfirma som ble startet av Elin Hansson i 1971. Vi er en ledende aktør på det norske markedet innen elektronikk og HiFi. Vi har i dag et produktspekter på ca 3000 varer med hovedvekt på lyd, bilde og nisje produkter innen livsstil. Vi har levert konferansesystemer til Stortinget og Forsvaret, mikrofoner og hodetelefoner til utallige norske artister, samt forsynt det norske hjemmemarkedet med høyttalere siden 1975.

 

Noen av våre merkevarer vi direkteimporterer:

 

Audeze:

 

Ungt amerikansk selskap som produserer både studio og HiFi hodetelefoner for kritisk lytting. Audeze er mulig det sterkeste hodetelefonmerket i verden i dag på teknologi. Lyden er så nære opptimalt man kan komme, og bestselgerne Mobius for Gaming og LCD 2 classic er vel verdt å lytte til. Merket brukes i dag av noen av verdens mest kjente musikkprodusenter.
 

Canton:


Tyske Canton er en av verdens største høyttalerprodusenter. Vi har vært ene importør i Norge siden 1975. Canton har den største bredden i markedet med sitt utvalg av høyttalere. Alt fra referansemodeller, installasjonshøyttalere, hjemmekino til strømmeprodukter. Canton er synonymt med teknologisk utvikling, god lyd og svært høy kvalitet.


beyerdynamic:


En tysk gigant som startet å håndlage hodetelefoner og mikrofoner allerede i 1924. Egenutvikling, nyere teknologi og produksjon i Tyskland gir markedet svært høy kvalitet av lydprodukter. Beyerdynamic har et bredt sortiment innen konferansesystemer, tolke & guidesystemer, mikrofoner og hodetelefoner. Vi har vært importør i Norge siden 2000.

 

Spectral møbler:

 

Tyske Spectral startet sin virksomhet hjemme i garasjen til brødrene Krämer i 1995. Brødrene mente berettiget at Hi-Fi bransjen trengte mer solide og funksjonelle møbler. I dag er Spectral en viktig bidragsyter i et moderne marked med sine skjulte designløsninger innen lyd og bilde.


Supra Cables:


Svenskt firma stiftet i 1976 av Hi-Fi entusiast Tommy Jenving. Supra har spesialisert seg på kabler innen Hi-Fi og installasjon, og har mulig markedets bredeste utvalg. Supra kabler har i anerkjente Hi-Fi magasiner verden over vunnet utallige priser og høstet meget gode kritikker for lydkvalitet og prisgunstige kabler.


Sonoro:


Tysklands største produsent av DAB radioer og ledende på det tyske markedet. Sonoro leverer god lyd og kvalitet, fra små bordradioer til større musikksystemer. Sonoro tar teknologien på alvor, og ved flere enheter i samme hus har du muligheten til multirom du enkelt styrer med en app på telefonen.  


Grandview lerret:


Egenimport rett fra fabrikk til lager Oslo. Vi fører det meste av formater og modeller både innen Hi-Fi og til alle typer møterom. Vi har mulig Norges største lagerhold og bredde til å forsyne både installasjons og hjemmekinomarkedet.Vi lever av gode merkevarer, god service og produktkunnskap på vårt felt.
Etter snart 50 år med erfaring i bransjen er vi sikre på å kunne imøtekomme dine krav og ønsker.Vi har kontor og lager i Tvetenveien 156 i Oslo. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.