50 år

som leverandør
av lyd og bilde

Det var i oktober 50 år siden at gründer Elin Hansson startet familiebedriften Sivilingeniør Njål Hansson AS. Trygve Bratteli var statsminister, bensinprisen kostet 1,52 for literen og John Lennon ga ut Imagine.

Fra 3-roms leiligheten på Malerhaugen i Oslo ble kjøkkenskuffer benyttet som lager og stuebordet ble kontor og møteplass. En iherdig kvinne slo seg opp i en mannsdominert bransje, og bedriften tok fart utover 70-tallet. Njål Hansson ble ansatt av sin kone Elin i 1977, og i 1983 flyttet vi inn i dagens lokaler med 1000 m2 lagerplass. Njål Hansson AS er en typisk familiebedrift, med familien involvert i den daglige driften og relasjoner til kunder og leverandører. Nærheten til kundene, det gode arbeidsmiljøet og riktige beslutninger er noen av selskapets fortrinn.

Det har vært 50 begivenhetsrike år med omstillinger. Vi har tatt del i de fleste, og våre referanser på kvalitet og ekstra service har vedvart i en raskt utviklende bransje. Det startet med grammofonstifter og kassetter, vi ble med inn i CD-alderen og i dag er det meste trådløst via strømmetjenester. Fra de tusen hjem, til Stortinget og Statsministerens kontor, Operaen, musikkstudioene og hos Norges fremste artister, finner du igjen produktene til Njål Hansson AS. Med en bransje i vekst, spesielt innen nettsalg, tar vi fatt på nye tiår.

Vi brenner for gode merkevarer, god service og produktkunnskap på vårt felt.

våre merkevarer

Vi har i dag et produktspekter på tusenvis av varer som vi for det meste er ene importør på
AUDEZE

Audeze er en Amerikansk produsent som lager hodetelefoner både til studio og HiFi. For de som jobber og lever av musikk, eller bare elsker god lyd, er mulig Audeze et av de sterkeste hodetelefonmerkene i verden når det kommer til teknologi. Med sine planarelementer er lyden så nære optimalt man kan komme, og bestselgerne LCD-X og XC er vell verdt å lytte til. Merket brukes i dag av noen av verdens mest kjente musikkprodusenter.

beyerdynamic

En tysk gigant som startet å håndlage hodetelefoner og mikrofoner allerede i 1924. Egenutvikling, nyere teknologi og produksjon i Tyskland gir markedet svært høy kvalitet av lydprodukter. beyerdynamic har et bredt sortiment innen konferansesystemer, tolke & guidesystemer, mikrofoner og hodetelefoner. Vi har vært importør i Norge siden 2001. beyerdynamic er spesielt kjent for sine legendariske hodetelefoner DT 770 og 990 studiomodeller.

CANTON

Tyske Canton er en av verdens største høyttalerprodusenter. Vi har vært ene importør i Norge siden 1975. Canton har den største bredden i markedet med sitt utvalg av høyttalere. Alt fra referansemodeller, installasjonshøyttalere, hjemmekino til strømmeprodukter. Canton er synonymt med teknologisk utvikling, god lyd og svært høy kvalitet. Én av få produsenter som lager sine egne elementer og komponenter.

SPL

Tysk High End produsent for HiFi og studio siden 1983. Kjent for sin revolusjonerende Voltair 120 volt teknologi og bruk av premium DA konvertere. Dette gjenspeiles i forforsterkere, hodetelefonforsterkere, Riia-trinn og effektforsterkere. Med 120 volt får du omgjort vekselstrøm til likestrøm, noe som gir deg 4 x spenningen i forhold til vanlig HiFi produkter.

FiiO

FiiO designer og produserer hodetelefonforsterkere med DAC. Produktene er av høy kvalitet til gunstige priser til de som elsker musikk. Flere produkter fra FiiO har skapt rekordsalg i sine respektive produktsegmenter og har mottatt utallige priser inkludert iF Design Award, Reddot Award, EISA Award, VGP Award.

Grandview lerret

Egenimport rett fra fabrikk til lager Oslo. Vi fører det meste av formater og modeller både innen HiFi og til alle typer møterom. Vi har mulig Norges største lagerhold og bredde til å forsyne både installasjons og hjemmekinomarkedet.

Supra Cables

Svenskt firma stiftet i 1976 av HiFi entusiast Tommy Jenving. Supra har spesialisert seg på kabler innen HiFi og installasjon, og har mulig markedets bredeste utvalg. Supra kabler har i anerkjente HiFi magasiner verden over vunnet utallige priser og høstet meget gode kritikker for lydkvalitet og prisgunstige kabler. Er ofte med i referanse oppsett.

eller besøk oss i vårt showroom
for å få veiledning
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.