SPL Phonitor xe hodelefonforsterker med DAC og VU meter SPL Phonitor xe hodelefonforsterker med DAC og VU meter

SPL Phonitor XE med DAC

Hodetelefonforsterker med DAC

Varenr: 200307
37 990,-
-+
ikke på lager (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

SPL Phonitor XE: Den ultimate hodetelefonforsterkeren

 

Phonitor XE er SPL sitt flaggskip når det kommer til hodetelefonforsterkere. Her får du et produkt laget helt uten kompromisser, proppet full av helt unik teknologi. Med Phonitor Matrix, motorisert volumkontroll, VU meter, VOLTAiR og Matrix teknologi får du alt du kunne trenge i et helt ikonisk produkt.

 

Phonitor XE kommer med balansert 4-pins XLR og standard 6.3 mm hodetelefonutganger. Takket være den enorme kraften klarer enheten å drive alle hodetelefoner på markedet helt uanstrengt, med tysk presisjon. Ved hjelp av 120 volt teknologien VOLTAir får man en ærlig, detaljert og enestående lytteopplevelse. Det følger også med tilsvarende utganger på baksiden av enheten som du enkelt kan bytte mellom ved å bruke bryteren på fremsiden.

 

Det massive 45mm volumhjulet frest av aluminium sammen med det motoriserte potensiometeret gir en enorm kvalitetsfølelse. Det sitter et LED lys på hjulet som alltid indikerer volumparameteret, selv i mørke omgivelser. Denne kan også justeres med IR via IR learning ved et enkelt trykk av en bryter. 

 

Phonitor XE kommer med XLR og RCA innganger. Den kommer også med 1x optisk, 1x coax, 1 AES/EBU og 1x usb for digitale innganger. DAC chippen er AK4490 som støtter opp til 32-bit 768 kHz, DSD4 og DSD 256. På fronten får du to mekaniske VU metere for å visualiserer inngangsnivåene til venstre og høyre kanal. Du har også muligheten til å justere kanalbalansen med "laterality" bryteren om du har hørselskade på det ene øret.   

 

Revolusjonen: Phonitor-Matrix

 

Takket være denne banebrytende teknologien kan man oppleve å høre på hodetelefoner som om det skulle vært fra høyttalere. For studioteknikkere er dette en genial teknologi for å forsikre seg om at materialet med jobber med låter like bra på høyttalere som på hodetelefoner. For entusiaster hjelper denne teknologien med å rette opp i en unaturlig seperasjon av venstre og høyre kanal som ofte kalles "super stereo effekt". Resultatet blir en mer naturlig lyd som gir mersmak for lengre lyttestunder. 

 

The VOLTAiR technology

 

120 volt's teknologien er kjernen i arbeidet til SPL, den er også helt unik. Den opererer med DC strøm på 120 volt internt. Det er fire ganger så høyt som man vanligvis bruker i IC baserte op-amps. Fordelen med denne teknologien er at man får mer dynamikk, kraftigere forsterkning og mindre forvrengning.

 

*Enheten kommer i sort, sølv og rød.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hodetelefon tilkobling
  • 2x 6,3 mm Jack ubalansert
  • 2x 4-pin XLR balansert
Anbefalt impedanse 16 - 600 Ohm
Utgangseffekt
  • 6,3 mm: 2x 1000 mW (32 Ohm) 2x 5000 mW (250 Ohm) 2x 2700 mW (600 Ohm)
  • 4-pin XLR: 2x 700 mW (32 Ohm) 2x 3500 mW (250 Ohm) 2x 8000 mW (600 Ohm)
Innganger
  • 2x RCA inn
  • 2x 3-pin XLR
  • USB B
  • Coaxial
  • Optisk
  • 1x AES
DAC Chip AKM AK 4490
Filformat 32bit/768kHz PCM - native DSD256
Dimensjoner (LxBxH) 300x278x100 mm
VOLTAiR Ja
Phonitor Matrix Ja


Tilbehør
Alternativer
Produsent