Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Hodetelefoner

På nettsiden du er nå, har du kommet til importøren av Audeze og beyerdynamic. Hos oss finner du mange modeller, og vi har valgt å satse fullt på to merker som er helt spesielle. Først og fremst fordi de ligger et steg foran konkurrentene på teknologi, noe som gir seg utslag i fantastisk lyd, godt omdømme og mange testvinnere.
Hva bør du tenke på når du skal investere i en hodetelefon? Det første vi kan anbefale er at du kjøper i en norsk nettbutikk som har serviceavtale med gjeldende merke. Selv om det eksisterer butikker det står.no bak er de ikke nødvendigvis norske. Vi anbefaler at du sjekker org. nummeret. Vår erfaring tilsier at hjelpen fra utenlandske nettbutikker ikke er tilfredsstillende når det kommer til garanti og reklamasjonsrett. 
Å velge modell er heller ikke lett i jungelen av ulike merker. Det du må ta stilling til er om du skal spille fra mobilen, om du ønsker en Hi-Fi modell for lytting i hjemmet eller om du jobber med musikk. Modeller har ulik impedans(ohm), og er du mye på farten og vil ha noe enkelt til mobilen, bør du velge en modell som er lett å drive. 10-34 ohm passer til alt bærbart utstyr. Fra 80 ohm og høyere trenger du et bedre lydkort i PC´n eller en hodetelefonforsterker. Jo høyere ohm, jo mer krefter trenger du for å drive hodetelefonen. Vi har alt du trenger på njal.no
Våre merker: 
beyerdynamic, mulig en av verdens beste produsenter av hodetelefoner. beyerdynamic har laget hodetelefoner siden 1924, og har laget mange klassikere for både studio, hjemmebruk og for de på farten. Det meste av det de produserer håndlages på fabrikken i Tyskland, og beyerdynamic er synonymt med teknologi, kvalitet, fantastisk lyd og testvinnere. Les gjerne mer om beyerdynamic her.
Audeze har strukket teknologien enda lenger og er et High End merke i en høyere prisklasse. Audeze har vært på banen siden 2008 med sin nyvinnende teknologi. Nano diafragmaet brukt i hodetelefonene er det samme som originalen brukt til romfartsapplikasjoner hos NASA. Audeze lager sine hodetelefoner i California, og har mye til felles med beyerdynamic når det kommer til Tesla teknologi. Les om Audeze her.

 

Audeze LCD2 Classic, hodetelefonen som forandrer lytteopplevelsen.

 

"The Audeze LCD2 Classic will ruin your taste for other audiophile headphones"

 

Steve Guttenberg

 

 

Den vanvittige testen kan du lese her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets beste hodetelefon
Beyerdynamic T5P Gen2

 

 

Hodetelefonforsterker fra beyerdynamic:

A20

A20 bygger på den velkjente prisvinneren A1. Beyerdynamic A20 er en kraftfull hodetelefonforsterker som trekker dyrere hodetelefoner med letthet opptil 600 ohm. A20 passer like godt enten du har en hodetelefon med lav impedanse, eller om det er en modell med 600 ohms elementer. Kombinasjonen A20 og Beyer T1 2.G. på 600 ohm er fantastisk.