Audeze MM-100 åpen modell - Njål Hansson AS Audeze MM-100 åpen modell - Njål Hansson AS Audeze MM-100 åpen modell - Njål Hansson AS

Audeze MM-100

Åpen Hodetelefon 18 Ohm

Varenr: 27828
5 990,-
-+
Ubekreftet 05.03.2024
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over øret, åpen hodetelefon | Planar magnetisk | "Fluxor magnet array" | Fazor | Lettdreven | 

 

 

Med presisjon og pålitelighet kan man nå oppleve lyden av et profesjonelt studio uansett hvor i verden man befinner seg. Nyt komfort i toppsjiktet og byggekvalitet fra USA som byr på chassis i magnesium, aluminium og stål. Aldri har den verdensrenomerte studiolyden Audeze er kjent for vært så tilgjengelig.    

Ta med studioet ditt hvor som helst

I mange år har de viktigste skikkelsene i den internasjonale lydbransjen anvendt Audeze sine hodetelefoner, blant annet LCD-X og MM-500 for å mikse. Med MM-100 transformerer du rommet ditt om til et studio, hvor du plasseres mellom et sett med profesjonelle høyttalere som konsekvent leverer realistisk lyd og følelser. Fjern i tillegg rommet fra bekymringene, stol på MM-100. 

Realiser potensialet ditt med enestående teknologi

Få en dypere innsikt i materialet ditt og ikke la en eneste detalj gå tapt takket være industriledende driverteknologi. Forvent sylskarp presisjon og ultralav forvrengning fra de nyutviklede planarmagnetiske driverne. Disse er bygget med samme seriøsitet som flaggskipet LCD-5 og inneholder de patenterte "waveguides" og "magnet arrays". MM-100 sprenger grensene for hva som er mulig å oppnå av lydkvalitet i sin respektive klasse. 

 

Konstruert for komfort

MM-100 er designet for å levere uanstrengt komfort for de lange lyttestundene. Behagelige øreputer og justerbar lærbøyle bidrar til perfekt passform og solid vektfordeling.

Tilpasses til arbeidsflyten  

Med MM-100 kan du enkelt tilpasse kabelen til arbeidsflyten din. Den kommer nemlig med en kabel som kan enkelt plugges inn i enten høyre eller venstre ørekopp. For å forsikre deg om at du alltid er koblet til følger det også med en 6.3 mm til 3.5 mm adapter. 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 18 Ohm
Følsomhet 98 dB
Frekvens 20 Hz - 25 kHz


Tilbehør
Alternativer
Produsent