Velg visning:
Du har valgt:

Under Stereo finner du det meste for å lage god lyd. Forsterkere til både høyttalere og hodetelefoner, i tillegg til et av Europas største høyttalermerker - Canton. Vi har vært importør for Canton siden 1975, og har forsynt Norske hjem med høyttalere i seks tiår. 

Canton har høyttalere som passer til absolutt alle applikasjoner. Om du trenger en god lydplanke, trådløs lyd, monitorer, aktive eller referanselyd i stua, så vil du finne dette i porteføljen til Canton. Det meste lages på fabrikken i Tyskland, og Canton er en av få produsenter igjen som lager innmat og komponenter selv. Canton er kjent for et åpent varmt lydbilde, med markedets mest presise og hardtslående bass. Dette skyldes Wave teknologien på alle bass og mellomtoneelementer. Er du i tvil om hva du skal velge, ta kontakt med oss. Vi har Norges lengste erfaring med høyttalere. 

 

Om du er ute etter forsterkere, importerer vi Tyske SPL og det sterkt voksende merke FiiO. SPL er kjent for sin 120 volts teknologi, kort fortalt er dette vekselstrøm som gjøres om i det strømsterke poweret til likestrøm. Der gir HiFi produktene til SPL 2 x 60 volt videre inn i elektronikken. Det vanlige er 2 x 15 hos de fleste produsenter. Dette har stor betydning om du har en DAC i oppsettet - du vil ikke få forstyrrelser. Dynamikken og kontrollen du får med SPL er enestående tysk håndverk.

FiiO lager små sterke hodetelefonforsterkere med DAC, også MQA i toppmodellen K9 PRO ESS. Du får en meget god kraft og forsterkning til ditt Headset, samtidig som du spiller via en DAC. Lydforbedringene med FiiO er betydelig, og i toppmodllene brukes kun referanse DAC´er. 

 

Les mer...Vis mindre...
Soundcare Spike 2 Uten gjenger
Kjøp
490,-
20+
PerfectPro DAB+ Box Arbeidsradio
Kjøp
1 625,-
10