FiiO FT3 Åpen hodetelefon 350 Ohm FiiO FT3 Åpen hodetelefon 350 Ohm FiiO FT3 Åpen hodetelefon 350 Ohm FiiO FT3 Åpen hodetelefon 350 Ohm FiiO FT3 Åpen hodetelefon 350 Ohm

FiiO FT3

Åpen hodetelefon 350 Ohm

Varenr: 27046
4 990,-
-+
3 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørProdusent
Beskrivelse

Over øret, åpen hodetelefon | 60mm dynamisk driver | 350 Ohm | Design i aluminium | 391 gram | 

 

Designet for kraftig lyd 

FiiO sin første hodetelefon FT3 kommer med en gedigen 60mm dynamisk driver. Med denne størrelsen får du flyttet mer luft og konvertert energi til lyd på en mer effektiv måte. Resultatet er en naturlig og robust lyd med et stort og åpent lydbilde. Ved å ha store drivere kommer det også flere fordeler, du får blant annet mindre forvrengning i signalet når du spiller av lyder med en stor dynamisk rekkevidde. Det er også lettere å reprodusere lave frekvenser som gjør at man får generelt mer bass.

Kvalitetsmaterialer

Membranen kan sies å være den viktigste delen av en dynamisk driver. Valget av materiale var viktig for å kunne oppnå en enestående lyd når man bruker en så stor driver. Etter utallige tester hos FiiO ble en berylliumbelagt pakning kombinert med en DLC membran. Dette resulterer ikke bare i redusert vekt, men også i bedre kontroll over driveren, som igjen reduserer forvrengning. DLC står for "Diamond-Like Carbon" som er både meget solid og lett sammenlignet med andre materialer. 

 

350 OHM

FT3 ble designet med fantastisk lyd som formål, og for å oppnå dette ble tatt i bruk en driver med 350 Ohm. Sammenlignet med hodetelefoner med lav impendanse får man filtrert ut mye mer støy med FT3, som igjen resulterer i en krystallklar lyd med et fantastisk signal til støy forhold. Best brukt med en kraftig hodetelefonforsterker som FiiO K9 Pro ESS. 

 

Tilbehør

Med FT3 følger det med en hel del tilleggsutstyr. Blant annet får man en bæreveske i lær som rommer både hodetelefon og kabel. Kabelen har utbyttbare plugger, både med 3,5 mm og 4,4 mm terminering. Videre kan du benytte deg av to adaptere: 3,5 mm -> 6.35 mm og 4,4 mm -> 4-pins XLR. På denne måten kan du enkelt koble deg til alt av hodetelefonforsterkere, uansett inngang. Ikke nok med dette, det følger med 2 forskjellige øreputer. Leather (protein) øreputene har en balansert lydsignatur, mens Suede øreputene har en kraftig bass boost. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Dynamisk
Impedans 350 Ohm
Følsomhet 102 dB
Frekvens 7 Hz - 40 kHz
Kabel
  • 3 meter kabel med twistlock 3,5 mm, 4,4 mm plugg
  • 3,5 mm til 6,3 mm adapter
  • 4,4mm til 4 - pins XLR adapter
Vekt 391 g


Tilbehør
Produsent