FiiO JT1 Lukket hodetelefon, 32 Ohm FiiO JT1 Lukket hodetelefon, 32 Ohm FiiO JT1 Lukket hodetelefon, 32 Ohm FiiO JT1 Lukket hodetelefon, 32 Ohm FiiO JT1 Lukket hodetelefon, 32 Ohm

FiiO JT1

Lukket hodetelefon, 32 Ohm

Varenr: 148151
1 490,-
-+
8 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørProdusent
Beskrivelse

Over øret, lukket hodetelefon | 50mm dynamisk driver | Kabel med innebygget mikrofon | 32 Ohm | 355 gram

 

 

Nydelig lyd til en knallbra pris 

FiiO har i mange år vært kjent for å lage fantastisk lydkvalitet til en fornuftig pris. Med JT1 tar de dette konseptet til helt nye høyder. Med fantastisk komfort, lav vekt og en moderne tunet lydprofil får man en hodetelefon som er perfekt til musikk, film og gaming. Hodetelefonen er enkel å drive og har en enorm bass samt detaljerik diskant. Medfølgende er en høykvalitetskabel med innebygget mikrofon.

 

Lav vekt - Kraftig lyd 

JT1 benytter en 50 mm dynamisk driver, basert rundt en PEK+PU+aluminium polymer membran nøye valgt etter evaluering av mange materialer. Den lette naturen til driveren gjør det mulig for den å bevege seg raskt for å gjengi selv de mest subtile detaljene, samtidig som den støttes av en messingpakning, noe som betyr at den også oppnår lav forvrengning og en godt utvidet frekvensrespons.

 

 

Enkel å drive

Takk være den kompakte og lette drivermembranen og spolen, som støttes av svært kraftige magneter, er det enkelt å oppnå en fantastisk lyd med JT1. Faktisk kan den til og med lett drives av lyddongler som FiiO KA13.

 

Justerbar hodestropp

JT1 har en lærinnpakket justerbar hodestropp som automatisk tilpasser hodetelefonene perfekt til hodet ditt for mer fornøyelige lyttestunder.

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Lukket
Teknologi Dynamisk
Impedans 32 Ohm
Følsomhet 103 dB
Frekvens 15 Hz - 30 kHz
Kabel
  • 1.5 meter 2x 3,5 mm - 3,5mm Jack med mikrofon
  • 3,5mm - 6,3 mm adapter
Vekt 360 g


Tilbehør
Produsent