FiiO FX15 in ear, semi åpen Ørepropper Tribrid FiiO FX15 in ear, semi åpen Ørepropper Tribrid FiiO FX15 in ear, semi åpen Ørepropper Tribrid FiiO FX15 in ear, semi åpen Ørepropper Tribrid FiiO FX15 in ear, semi åpen Ørepropper Tribrid FiiO FX15 in ear, semi åpen Ørepropper Tribrid

FiiO FX15 in ear, semi åpen

Ørepropper Tribrid

Varenr: 148147
11 990,-
-+
2 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Tribrid ørepropper med 1 dynamisk, 1 BA og 4 elektrostatiske drivere | 3D-printet hus | Utbyttbare plugger | S. Turbo | 

 

 

 

Ekte High-end

Elektrostatiske ørepropper er ikke lenger en nyskapning i det markedet, men FX15 er FiiO's første forsøk på å produsere et slikt produkt. Under utviklingen av FX15 brukte R&D-teamet mye tid på å forske på hvordan man best kan utnytte elektrostatiske drivere. På grunn av den lave følsomheten til slike drivere, må det tas spesiell forsiktighet for å sikre at de ikke blir overveldet av de andre dynamiske og BA-driverne som brukes. Ellers vil lytterne ikke kunne oppleve den unike lyden som elektrostatiske drivere bringer til bordet.

 

Elektrostatiske drivere er kjent for sin evne til å gjengi diskant i verdensklasse, men slike drivere brukes vanligvis bare i ekstremt dyre ørepropper som er utenfor rekkevidde for de fleste lydentusiaster. FiiO FX15 bruker 4 elektrostatiske drivere per kanal som ikke bare gir enestående utvidelse av ultra-høye frekvenser, men er også eksepsjonelt raske og er i stand til å gjengi hver minste detalj i musikken din - gir deg en smak av ekte high-end lyd.

 

Superladet bass med patentert S.TURBO design

Lydrøret som behandler bassfrekvensene til FX15 benytter seg av FiiO sitt patenterte S.TURBO design. Genialt guides frekvensene igjennom en rør formet som en turbin, for å øke bassresponsen. Dette resulterer i en kjapp og kraftig bass, fraværende av grøt og udefinerende lyd. På samme tid filtreres unødvendige frekvenser fra mellomtonen som gjør harmonien mellom bass og mellomtone sømløs. Her er det kraft du ikke kommer til å glemme! 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Lukket
Teknologi
  • Balansert armatur
  • Dynamisk
  • Elektrostat
Impedans 24 Ohm
Følsomhet 103 dB
Frekvens 20 Hz - 40 kHz
Kabel
  • 1.2 meter 3,5 mm Jack
  • 1.2 meter 4,4 mm Jack
Vekt 7 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent