FiiO FD3 in ear, semi åpen Ørepropper dynamisk FiiO FD3 in ear, semi åpen Ørepropper dynamisk

FiiO FD3 in ear, semi åpen

Ørepropper dynamisk

Varenr: 148146
1 590,-
-+
13 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

12 mm dynamisk driver | Front akustikkprisme | Semiåpent akustisk design | Utbyttbare lydrør | MMCX tilkobling med 3,5mm plugg

Teknologisk brillianse 

FiiO er kjent i hele verden for sine banebrytende teknologier, og med FD3 har de heller ikke vært på latsiden. Med det medfølgende akustiske prismet ungår man stående bølger i diskanten, senker nivået av utkanseleringer og forbedrer bølgediffusjonen. Med det semi åpne designet ungår man oppbyggingen av lufttrykk i ørene dine. Selve øreproppen er laget av en blanding mellom aluminium og magnesium. Materialet blir CNC frest og deretter håndpolert. Resultatet av dette gjenspeiler seg både i utseende og lydkvaliteten, et mesterverk som både er priseffektivt og gir utallige timer med ren lytterglede.  

Dynamisk driver

FiiO FD3 følger i fotsporene til sine søsken i FD serien med en nyutviklet 12mm dynamisk driver. Denne beveges av en robust magnet på 1.5 tesla parret med en spole i kobber og aluminium. Resultatet er en kraftig og dyp lyd med hurtig transientrespons. Passer veldig godt for lyttere som ønsker et eksplosivt lydbilde.

Utbyttbare lydrør 

Lyd er en høyst subjektiv opplevelse. Derfor kommer FD3 med utbyttbare lydrør med forskjellig frekvensrespons  for at man skal kunne tilpasse opplevelsen til sine egne preferanser. Det røde røret er fokusert på å få mest mulig robust bass, mens det sorte presenterer en mer detaljert diskant. På denne måten får du "tunet" opplevelsen din til perfeksjon.

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Lukket
Teknologi Dynamisk
Impedans 32 Ohm
Følsomhet 111 dB
Frekvens 10 Hz - 40 kHz
Kabel 1.2 meter 3,5 mm Jack
Vekt 7 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent