FiiO FH5s in ear ørepropper - Njål Hansson AS FiiO FH5s in ear ørepropper - Njål Hansson AS FiiO FH5s in ear ørepropper - Njål Hansson AS

FiiO FH5s in ear, semi åpen

Ørepropper hybrid

Varenr: 148120
3 490,-
-+
12 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

2 BA drivere | 2 dynamiske drivere | Nytt akustisk design | Semi åpent design | 3 tuning brytere | 3 utbyttbare plugger

En legende returnerer

Takket være utmerket design og flott lyd har hybridserien til FiiO alltid fått ros i markedet. Den nye innstegsmodellen FH5s er en sann oppgradering fra veteranen FH5, med betydelige fremskritt og innovasjoner på alle plan - estetikk, komfort og lydkvalitet. Med andre ord: studenten har overgått sin mester. 

 

Bedre lyd med 2 + 2 arkitektur

Et nytt design med 2 dynamiske drivere og 2 BA drivere har blitt utviklet. BA driveren som før satt i mellomtonen har blitt erstattet med en dynamisk driver for å forbedre vokalprestasjon og soundstage. Med dobbel dynamisk driver oppnår man en koherent og sømløs overgang mellom bass og mellomtone. Enkelt får man en bedre atmosfære som drar deg lenger inn i musikklandskapet. 
 

Innstilt til perfeksjon

På innsiden av FH5s har FiiO nøye kalkulert hvordan hver driver skal fokusere på bass, mellomtone, diskant og ultra-diskant for å oppnå en balansert og flott lyd. Resulatet? Robust bass, klar mellomtone i vokaler og utsøkt diskant uten et spor av lyttetretthet. 

8 mulige lyttevalg - 3 brytere for bass, mellomtone og diskant

Selv om standardinnstillingene for FH5s har den mest balanserte lyden, finnes det 3 forskjellige brytere for å kontrollere bass, mellomtone og diskant. Om du hører på spesifikk musikk eller om du har særegne preferanser vil du finne en spesialtilpasset lyd som passer dine preferanser.

 

Byggekvalitet med nyttig teknologi

I FH5s finner du mye teknologi som er uvanlig ved dette prispunktet. Øreproppene har et semi åpent akustisk design for å eliminere trykk som bygger seg opp i ørekanalen. Innvendig har du et "trishell" akustisk design som består av cnc freste materialer - dette forebygger uønskede resonanser og forvrengninger. Kabelen er ergonomisk tilpasset for oppnå en nærmest perfekt passform. MMCX plugger med "twist-lock" system for enkel tilpasning av 2,5 | 3,5 og 4,4 mm terminering gjør det mulig å koble deg til hvilken som helst kilde. Øreproppene er i tillegg Hi-Res sertifisert. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Semi åpen
Teknologi Hybrid
Impedans 40 Ohm
Følsomhet 106 dB
Frekvens 10 Hz - 40 kHz
Kabel
  • 1.2 meter 2,5 mm Jack
  • 1.2 meter 3,5 mm Jack
  • 1.2 meter 4,4 mm Jack
Vekt 8,8 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent