FiiO FH5s in ear ørepropper - Njål Hansson AS FiiO FH5s in ear ørepropper - Njål Hansson AS FiiO FH5s in ear ørepropper - Njål Hansson AS

FiiO FH5s in ear

Beryllium ørepropper

Varenr: 148120
3 490,-
-+
Ubekreftet 15.06.2022
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

Bestselgeren FH5s er tilbake i nytt format med enda bedre lyd. FiiO sine mest solgte ørepropper er designet med balansert armatur og dynamiske hybrid drivere. FH5s har ikke bare oppgradert lydbildet, men også komforten.

Med sine beryllium diskanter og dynamiske drivere er balansert armatur noe man må oppleve for å skjønne effekten av. Dette er plugger/propper uten resonanser og forstyrrelser med sitt skjellaktige design. Semi åpent gjør det også behagelig å ha på over tid. Ingen propper vi har hørt, har noen gang gitt en bedre og kontrollert bass, selv på svært lavt volum. Modellen er High Res sertifisert.

Inklusive ulike kabler som 2,5, 3,5 og 4,4 mm Jack kabler.

3 sound tuning switch. (Bytte av lave og høyere frekvenser.)

Impedans: 40 ohm

Frekvens: 10Hz...40kHz

PS! Det finnes i dag to måter å lage ørepropper på. Den ene, og mest vanlige, er å bruke dynamiske elementer. Det er samme prinsipp som en høyttaler med element som skyves fram og tilbake. Den andre metoden er å benytte det som kalles Balanced Armature, forkortes BA. Dette er en liten driver med en bøyle i et magnetfelt. På bøylen er det en liten pinne som slår på en membran og skaper lyd. En BA driver er en liten lukket enhet og det pumpes ikke luft på samme måte som ved et dynamisk element. Det finnes kun en håndfull produsenter i verden i dag av BA drivere, FiiO er en av disse.

 

 

 

Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.