Audeze LCD MX4 - Åpen High End hodetelefon

Audeze LCD-MX4

Åpen hodetelefon 20 ohm

Varenr: 27730
39 990,-
-+
Bestillingsvare (42 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over øret, åpen hodetelefon | Planar magnetisk | "Double Fluxor magnet array" | Fazor | 10Hz - 50kHz | 575 gram

Fjern rommet fra lytteopplevelsen

Den utrolig godt kontrollerte bassen og lave forvrengningen gjør LCD-MX4 det mulig å yte på nivå med "high-end" høytalere, uten å påkoste seg dyr romakustikk. Brukt i kombinasjon med Audeze Reveal+ lages et AI generert kart av hørselen din. På denne måten kan du jobbe effektivt og konsekvent uansett hvor du befinner deg. 

Presisjon i hver eneste detalj

Med LCD-MX4 kan du mixe og mastre med en presisjon som forlanges av de beste i musikkindustrien. De sensitive driverene reagerer på de mest finuerlige detaljene og tilbyr et stort lydbilde. Dette tillater deg å perfekt posisjonere og forme et hvert element med selvtillit. Du kan stole på at arbeidet du gjør på MX4 oversettes godt på et hvert lydsystem.

Patentert driverteknologi 

LCD-MX4 er utstyrt med patenterte "Double Fluxor Magnetic Array" - en av de kraftigste magnetkretsene noengang brukt i hodetelefoner. Sammen med patenterte "Uniforce voice coil" får du presise detaljer og korrekt bassrespons. Med denne teknologien har Audeze klart å lage en veldig effektiv hodetelefon som kan parres med alle lydkort, miksebord og innspillingsenheter.  

Avanserte materialer for komfort

LCD-MX4 er bygget med et lett hus i magnesium, designet med tilbakemeldinger fra proffesjonelle lydteknikkere. Med hodebånd i karonfiber og premium øreputer får du enestående komfort og støtte, som parres med den naturlige frekvensresponsen - med dette har du evnen til å sitte i utallige timer med arbeidet, uten å kjenne på lyttetretthet. 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 20 Ohm
Følsomhet 105 dB
Frekvens 10 Hz - 50 kHz
Kabel 1.9 meter 6,3 mm Jack
Vekt 575 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent