Audeze LCD 4 Z  High End  hodetelefon i verdensklasse

Audeze LCD-4z

Åpen hodetelefon 15 ohm

Varenr: 27722
49 990,-
-+
Bestillingsvare (42 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over øret, åpen konstruksjon | Planar magnetisk | Double Fluxor magnet | Fazor | 5Hz - 50 kHz | 560g

Lettdrevet flaggskip

Opplev den enestående lydkvaliteten fra flaggskipet LCD-4 uten behovet for en kraftig hodetelefonforsterker. Ingen annen hodetelefon i verden opererer med en tilnærmet robust og musikalsk engasjerende lydsignatur i en så effektiv konstruksjon.

 

Med en impedans på 15 Ohm, og en følsomhet på 98 dB kan LCD4-z drives av hvilken som helst kilde og oppnå fenomenale resultater. Om det er fra spillkonsoller, portable forsterkere eller rett ut av aux utgangen på enheten din, vil du få lyd i verdensklasse. I tillegg til dette er huset laget av magnesium som drastisk får ned vekten - for enestående komfort til lange lyttestunder.

Kraft i verdensklasse

Med "double Fluxor Magnetic array" har Audeze satt rekord for den mest kraftige åpne magnetiske kretsen i verden. Dette forsikrer at flaggskip-driverene er i stand til å reprodusere et hvert lydsignal med fenomenal nøyaktighet og styrke. 

Presisjon i konstruksjonen

Med "nano-scale diaphragms" som anvendes i Audeze sine flaggskip får man en av de tynneste membranene i verden. Dette gir ekstremt raske og presise transienter som kaprer hver eneste musikalske detalj med høy presisjon og minimal forvrengning. 

Høydepunktet i lydteknologi

Resultatet av flere tiår med undersøkelser og utvikling har resultert i teknologiske fremskritt helt unikt for Audeze. Du har "Nano-scale diaphragms", "Fluxor magnet arrays" og "Uniforce voice coils", som representerer høydepunktene i lydteknologi den siste tiden. 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 15 Ohm
Følsomhet 98 dB
Frekvens 5 Hz - 50 kHz
Kabel 1.9 meter 6,3 mm Jack
Vekt 560 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent