Audeze LCD-2 Classic hodetelefon - Njål Hansson AS Audeze LCD-2 Classic hodetelefon - Njål Hansson AS Audeze LCD-2 Classic hodetelefon - Njål Hansson AS

Audeze LCD-2 Classic

Åpen hodetelefon 70 ohm

Varenr: 27715
11 590,-
-+
ikke på lager (42 dager)
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over øret, åpen hodetelefon | Planar magnetisk | Non-Fazor | 10Hz - 50kHz | 544 gram

Audeze forteller: 

"Vi har tatt den gjeldene generasjonen av LCD-2 drivere og fjernet "Fazor" elementene for å innrette lyden av LCD-2 Classic nærmere den originale LCD-2 modellen som kom i 2008. Resultatet er en varm og energisk opplevelse som minner om de første dagene på kontoret uten å ofre forbedringene vi har gjort over det siste tiåret. Om du enten er en gammel fan av den originale LCD-2 eller en ny entusiast som leter etter innstegsmodellen i LCD serien er dette et perfekt valg for deg."    

Tradisjon bygget på utmerket kvalitet 

LCD serien begynte med LCD-2. Mye har forandret seg igjennom årene, men disse hodetelefonene har beholdt den ikoniske varmen og den livlige presentasjonen som har fanget lytterene i over et tiår. 

Kom nærmere musikken

LCD-2 Classic er den mest tilgivelige hodetelefonen i LCD serien, som gir en engasjerende lytteopplevelse med kraftig bass og rik mellomtone. Uansett om du hører på gode eller dårlige innspillinger vil hodetelefonen få deg til å føle som om du står i rommet med musikerne. 

Konstruert og håndlagd i USA

Audeze sine hodetelefoner er konstruert og håndlagd i USA for å forsikre brukerne at byggekvaliteten er av utmerket standard. Les mer her.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 70 Ohm
Følsomhet 101 dB
Frekvens 10 Hz - 50 kHz
Kabel 1.9 meter 6,3 mm Jack
Vekt 544 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent