SPL Phonitor3 - Hodetelefonforsterker og monitorkontroller + DAC SPL Phonitor3 - Hodetelefonforsterker og monitorkontroller + DAC

SPL Phonitor 3

Monitorkontroller med DAC

Varenr: 200437
31 590,-
-+
Bestillingsvare (11 dager)
BeskrivelseProdusent
Beskrivelse

Hodetelefonforsterker | Monitorkontroller | DAC | 120V teknologi 


Phonitor 3 DAC er ikke bare den ultimate hodetelefonforsterkeren og monitorstyringsenheten med 120V-teknologi - den integrerte DACen gjør den til det perfekte overvåkingssentrumet for krevende produsenter samt lyd- og masteringingeniører som arbeider med digitale kilder eller i DAW.

Enten det er USB, AES/EBU eller S/PDIF - den integrerte DAC-en med analog SLP120 konverterer digitale PCM-lydsignaler med en oppløsning på 32 bit og en samplingsfrekvens på opptil 768 kHz. Den konverterer DSD-signaler med en oppløsning på opptil DSD256.

På den analoge siden tilbyr Phonitor 3 DAC, basert på SPL 120V-teknologien, den samme overvåkingskvaliteten som de store SPL-masterkonsollene - både på høyttalere og hodetelefoner. Den analoge Phonitor Matrix tillater miksing og mastering på hodetelefoner med høyeste kvalitet - med samme opplevelse av stereospektrumet som på høyttalere.

 

Fantastisk lyd - for hodetelefoner


Phonitor 3 DAC tilbyr tilkobling for standard hodetelefoner med en stereo jack-plugg på forsiden. Takket være den enorme utgangseffekten, drives alle typer hodetelefoner uten anstrengelse. Dermed utnytter den fordelene med SPL 120V-teknologien og belønner lytteren med en ærlig, detaljert og samtidig livlig lydopplevelse.

 

Fantastisk lyd – også for høyttalere


På baksiden av enheten tilbyr Phonitor 3 DAC en stereo utgang som gjør den til en førsteklasses monitorstyringsenhet for enhver overvåkingssituasjon. Aktive høyttalere med integrert effektforsterker eller passive høyttalere i kombinasjon med en effektforsterker kan kobles til denne utgangen.

 
Overvåking på det høyeste nivået


Phonitor 3 DAC tilbyr den samme nøkkelteknologien - SPL 120V-teknologi - og signalkvaliteten som de store SPL DMC- og MMC-masterkonsollene.


Hodetelefoner eller høyttalere


Bytt enkelt mellom hodetelefon- og høyttaleravspilling. I midtposisjonen (Mute) når ingen signaler utgangene. VU-målerne lyser rødt.

 

Digitale og analoge stereo innganger – fritt valg


Opptil seks stereokilder kan kobles til Phonitor 3 DAC. Kilden velges via Kilde-bryteren.



Analoge innganger


På den analoge siden tilbys to analoge stereo innganger, hver med to XLR linjeinnganger. Profesjonelle analoge avspillere med balanserte utganger og linjenivå kan kobles til her.

 

Digitale innganger


På den digitale siden tilbyr Phonitor 3 DAC fire digitale stereo innganger.


USB


USB-inngangen (type B) kan brukes til å koble direkte til DAW. Ingen driverinstallasjon er nødvendig for bruk med en Mac. Via USB konverterer Phonitor 3 DAC PCM-lydsignaler med en oppløsning på 32 bit og en samplingsfrekvens på opptil 768 kHz, samt DSD-signaler med en oppløsning på opptil DSD256.


S/PDIF, koaksial


Inngangen S/PDIF koaksial kan også motta et tokanals signal (PCM-lyd) med samplingsfrekvenser opptil 192 kHz og en bitrate på 16 til 24 biter. Ubalanserte, totråds 75-ohm koaksialkabler med RCA-kontakter brukes for signaloverføring.

 

S/PDIF, optisk


Den optiske S/PDIF-inngangen kan også motta et tokanals signal (PCM-lyd) med samplingsfrekvenser opptil 192 kHz og en bithastighet på 16 til 24 biter. Inngangskontakten er en F05-kontakt. Dette grensesnittet er bedre kjent under Toshiba-varemerket TOSLINK.

Tips: Du bør legge vekt på kvaliteten på den optiske fiberen. Med rimelige plastoptiske fibre kan overføringer med kvadrasamplingfrekvenser (176,4 kHz/192 kHz) ha feil. I dette tilfellet bør en glassfiber optisk kabel velges.


AES/EBU


AES-inngangen gir en inngangskontakt som tilsvarer en standard XLR-inngang (XLR, hun). Et AES-signal kan transportere tokodete PCM-lydkanaler med en maksimal samplingsfrekvens på 192 kHz og en bithastighet på 16 til 24 bit. Denne standarden er definert under IEC 60958 Type I. Balanserte, 3-leder, 110 Ohm "twisted pair" kabler med XLR-plugger brukes for tilkobling.

 

DAC – det beste er akkurat godt nok


Konverteringsbrikken i Phonitor 3 DACs digital-til-analog konverter er den høyt anerkjente AKM AK4490 Velvet Sound™ premium DAC-brikken, som takket være sin arkitektur gjengir de fineste lyddetaljene. Den konverterer PCM-lyd med en oppløsning på 32 bit og en samplingsfrekvens på opptil 768 kHz, noe som er 16 ganger oppløsningen til en CD. Direct Stream Digital støttes også med en oppløsning opptil DSD4 eller DSD256.

 

SLP120


Utgangen fra enhver DAC-brikke må filtreres med et lowpassfilter når den går inn i den analoge verden. I motsetning til alle andre DAC-er i verden, er lavpassfiltrene her bygget med SPL 120V-teknologi, som gir en økning i dynamikk, headroom og lydkvalitet. DAC-en i Phonitor 3 DAC er utstyrt med SLP120 - et analogt "single low pass" filter med 120V-teknologi.

 

Les mer her

Produsent