Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

“Sannsynligvis de beste mikrofonene vi noen gang har bygd”


Hvordan er en mikrofon annerledes fra en annen? Noen masseproduseres av maskiner, andre lages for hånd. Noen transporterer bare lyd til en gitt applikasjon, noen er designet for å utføre nøyaktig det som er oppgaven til mikrofonen i en gitt musikalsk opplevelse. Noen mikrofoner settes sammen med billige komponenter, andre bruker kvalitet av riktige materialer. Beyerdynamic har over 80-års erfaring med å håndlage og utvikle egne mikrofoner på fabrikken i Tyskland. Mikrofonene til Beyer er designet for oppgaven det skal utføre med erfaring tilbake til 1924.


Opplev forskjellen mellom en konvensjonell mikrofon det er mange av på markedet, og en ekte Beyer mikrofon. Da vil du oppleve hvorfor Beyer er en av de mest erfarne og respekterte i denne bransjen. 

 

Touring Gear(TG) serien fra Beyerdynamic er en komplett mikrofonserie hvor du kan velge akkurat den mikrofonen som passer deg, ditt instrument, band eller din vokal. Bokstav identifikasjonen på hver mikrofon forteller deg hva det går til, tallet forteller om nivået og hierarkiet i serien. TG V 35, V 50, V 70 er tre vokalmikrofoner. En billig og god, en bedre og mye for pengene, og den siste i toppklasse. Om du leser en S etter benevnelsene så står det for switch, altså bryter.


TG V = VOKAL


TG I = INSTRUMENT


TG D = DRUM


TG H = HEADSET

 

TG L = LAVALIERE (MYGG)

 

Med Beyerdynamic sine fem ulike trådløse mikrofonoppsett, er de nye systemene i TG 500 serien veldig anvendelige for alle brukere. Enten det er mindre scener, teaterproduksjoner eller til tale, vil et av de ulike settene sørge for den perfekte gjengivelse og opptreden til det du trenger.
 

Vokalsettene TG 550 med den legendariske dynamiske TG V50 håndsenderen, er ideelt tilpasset alle typer vokaler. TG 556 med V56 kondensator håndsenderen er ypperlige til presentasjoner og tale.
 

Ønsker du hodebøylemikrofon er TG 534 svært godt egnet til teaterproduksjoner og TG 558 for foredragsholdere og presentasjoner.
 

Instrumentsettet TG 510, inklusive instrumentkabel, er tilpasset profesjonelt bruk til gitar og bass.


Braketter for rackmontering er inkludert i alle sett.  


For brukere som ønsker flere kanaler, finnes det også dobbel mottaker i denne serien, TG 500DR. Til dobbeltmottakeren kan du sette sammen det som er ønskelig fra alle fem nevnte serier.

 

Vertikal Array mikrofon fra beyerdynamic: RM30

 

 

Vertikal array mikrofon løser vanskeligheter på talerstol, prekestol og alle andre steder hvor bevegelse fra taler skaper problemer.

 

Her er fem mikrofonelementer plassert over hverandre. Dette gir en korridorkarakteristikk og et høyt signal før feedback.

Om taler beveger hodet horisontalt, sitter eller står, gir det ikke store utslag i lydtrykk.

Med sin lengde på kun 26cm, - inkludert ledd med XLR, gir den heller ikke forstyrrelser i bildet på en videokonferanse eller en pressekonferanse.


 

 

 

 

Digital revulusjon fra beyerdynamic:

TG 1000

Digitalt trådløst mikrofonsystem

 

 

 

  • Pålitelig
  • Fleksibelt
  • Fremtidssikkert                                                   

 

 

Hva er så TG 1000?                                  

 

 

 

TG 1000 er beyerdynamics første 24-bit digitale trådløse system, som dekker hele 319MHz av UHF båndet (470 - 789MHz). Disse to egenskapene alene gjør TG 1000 til et imponerende system, som faktisk kan dekke dine behov uanset hvor på kloden du befinner deg. Kombinert med et stort utvalg brukervennlige menydeler, vil det fort imopnere med sin fleksibilitet og innbyggde evne til å løse dine behov for ledige frekvenser på det stedet du kommer til - uanset størrelse på jobb, TG 1000 gjør jobben for deg.

 

 

 

Ved første gangs bruk av 2-kanals mottakeren, blar du deg lett inn og ut av menyene på det krystallklare OLED displayet. Det gir et sylskarpt bilde uanset synsvinkel. En knapps betjeningen overbeviser deg fort, men dersom du foretrekker å jobbe fra iPad eller liknende finnes det selvfølgelig en Chameleon programmvare for gratis nedlasting hvor alle de opp til 24 kanaler du kan bruke uten ekstra antennesplittesystem dukker opp i nettverket du har satt opp. Jobber du for eksempel på Event for en større aktør, kan du enkelt skru på kryptering av signalene i menyen. Vi snakker også om forsinkelse på kun 2,1ms fra sender til mottaker, så her vil du heller aldri møte problemer.

 

 

 

Dette er en fremtidssikker investering ettersom vi aldri helt vet hva myndighetene vil foreta seg ved neste behov fra teleaktørene, og mulig ytterligere innskrenkninger i frekvensområdet.

 

Les mer om systemet på beyerdynamics hjemmeside her