beyerdynamic DT 700 PRO X - Njål Hansson AS beyerdynamic DT 700 PRO X - Njål Hansson AS beyerdynamic DT 700 PRO X - Njål Hansson AS

beyerdynamic DT 700 PRO X

Lukket hodetelefon 48 ohm

Varenr: 29190
2 718,-
-+
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Den nye referansen DT 700 PRO X. Pålitelig lyd møter høy ytelse og stor fleksibilitet.

Med den lukkede DT 700 PRO X presenteres en studiohodetelefon som er egnet for profesjonell innspilling, miksing, Gaming, HiFi og for de på farten. Selv om våre klassikere som DT 770 PRO eller DT 990 PRO regnes som en referanse i profesjonelle studioer rundt om i verden, kan den nye PRO X serien brukes enda mer fleksibelt. Årsaken til dette er den nyutviklede STELLAR.45 driveren som gjengir den beste lyden i studiokvalitet høyt og kraftig på alt av avspillingsenheter. Høy ytelse med en impedans på 48 ohm.

STELLAR.45 driveren/elementet utvikles og produseres på fabrikken i Heilbronn.  Driveren leverer den allerede utprøvde beyerdynamiske lyden med enestående ytelse. Årsaken til dette er en sterk neodymmagnet og en nyutviklet talespole. I kombinasjon med den nyutviklede trelags høyttalermembranen med et integrert dempingslag, skaper dette et svært effektivt driversystem som fungerer godt på alt, og for alle som vil ha best mulig lyd. Den nye membranstrukturen styrer den aksiale bevegelsen til talespolen og sørger for en stor toleranse for høye svingninger og høy yteevne. En annen fordel er den brede og naturlige raske frekvensresponsen på grunn av spolens lave vekt, det sikrer en pålitelig og forvrengningsfri lyd selv ved høye lydtrykk.

 

 

Tester:

Les den fantastiske testen fra verdens mest anerkjente HiFi magasin her.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Lukket
Teknologi Dynamisk
Impedans 48 Ohm
Følsomhet 100 dB
Frekvens 5 Hz - 40 kHz
Kabel
  • 1.8 meter 3,5 mm Jack
  • 3 meter 3,5 mm Jack
  • 3,5mm - 6,3 mm adapter
Vekt 350 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent