FiiO R7 Hodetelefonforsterker - Streamer og DAC FiiO R7 Hodetelefonforsterker - Streamer og DAC FiiO R7 Hodetelefonforsterker - Streamer og DAC FiiO R7 Hodetelefonforsterker - Streamer og DAC FiiO R7 Hodetelefonforsterker - Streamer og DAC FiiO R7 Hodetelefonforsterker - Streamer og DAC

FiiO R7

Hodetelefonforsterker - Streamer og DAC

Varenr: 27047
11 990,-
-+
7 på lager
BeskrivelseTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

FiiO R7 "All-in-One" 

 Høyoppløst streamer | DAC | Hodetelefonforsterker

 

Alt av innganger og utganger | 4 Output Modes | DC/AC strømforsyning | Full android støtte
5 Gain nivåer | 3,6 W utgangseffekt | Roon Ready | WiFi og Ethernet port 

 

 

FiiO sin første ALL-IN-ONE streamer, DAC og hodetelefonforsterker er endelig på markedet og byr på en enorm mengde muligheter. 

 

Output Modes

Med FiiO R7 får du fleksibiliteten til å enkelt integrere enheten i mange forskjellige kontekster, uten å lage kabelsalat. På frontpanelet har du en rund bryter som endrer på "modusen" du bruker: 

 

PO: Aktiverer kun hodetelefontilkoblingene på fremsiden (6.3/4,4 mm og 4-pins XLR for hodetelefonlytting). 

LO: Aktiverer kun lydutgangene på baksiden (Fixed maks volum hvis du skal bruke R7 som en ren streamer).

PRE OUT: Aktiverer kun lydutgangene på baksiden (Variabelt volum hvis du skal bruke R7 som streamer/DAC/PREAMP). 

PO+PRE OUT: Aktiverer både lydutgangene på fremsiden og baksiden (Variabelt volum for lytting til både hodetelefoner og høyttalere).

Brukergrensesnitt

På frontpanelet er det installert en vertikal touchskjerm med et innebygget android-basert operativsystem. Dette gjør det mulig å bruke alle apper som du vanligvis finner på smarttelefonen din. I tillegg er enheten ROON READY. Man har også mange andre digitale moduser å velge mellom basert på hvordan du ønsker å bruke enheten: 

 

Android Mode: Last ned å bruk dine favoritt-apper: (Tidal, Qobuz, Spotify, Youtube mm).

Pure Music Mode: Anvend FiiO sin egen musikkavspiller der man blant annet kan avspille nedlastede filer.

USB DAC Mode: Motta digitale signaler fra Nettbrett, Mobil, Datamaskin. Veldig responsive mtp på film og gaming.

Bluetooth Reciever Mode: Støtter LDAC/SBC/AAC for mottak av bluetooth signaler.

Airplay Reciever Mode: Motta signaler trådløst fra Apple produkter.

Roon Ready Mode: Roon Ready sertifisert. 

Coaxial/optical decoding mode: Ta imot digitale signaler via Coax og optiske innganger. 

 

Med disse mulighetene kan du enkelt finne uttalige måter å lytte på. Streamer du fra Roon og ønsker å bytte fra hodetelefoner til høyttalere, vri på bryteren på frontpanelet. Har du en harddisk eller et SD kort full av høyoppløste filer? Bare plug de i på baksiden og bygg biblioteket ditt. Sende en sang fra telefonen din? Bruk bluetooth eller Airplay. R7 støtter micro-SD kort opp til 2 TB, Bluetooth 5.0 med mottak av SBC/AAC og LDAC, sender SBC/AAC/aptX/aptX HD/LDAC/LHDC. 

FiiO R7 støtter fjernkontroller som opererer på bluetooth protokollen hvis man ønsker å fjernstyre volum fra avstand. Man kan også oppgradere strømforsyningen med FiiO PL50 for å få enda bedre lyd. 

 

5 Gain-nivåer med rå kraft

R7 har 5 nivåer med gain: low/medium/high/over-ear headphone/enhanced over-ear headphone mode. Med en last på 32 Ohm på sistnevnte klarer R7 å levere 3,6W i hver kanal. Med andre ord klarer enheten å drive alt fra de mest sensitive øreproppene, til de mest tungdreve hodetelefonene uten å svette. Med 2x THX AAA 788+ forsterkere og ES9068AS DAC innebygget får man ultra-ren og detaljerik lyd uten ekstra fargelegging. Dette er overlegene komponenter for å reprodusere høyoppløst lyd. 

 

En enkel løsning for mange krevende behov

FiiO R7 håndterer uttalige oppgaver ved å kunne anvende den som: mottaker, streamer, DAC, forsterker, preamp og lagringsenhet. Meget effektivt klarer den å kombinere alle disse funksjonene i et kompakt format, der nødvendigheten for mange sammenkoblede enheter forsvinner. En enhet kan nå innfri alle kravene man har som en kresen lytter.

 

Ønsker du mer info? Se Hva Joshua Valor har å si: 

 

 

 

 

Tilbehør
Alternativer
Produsent