Audeze LCD-GX Gaming Headset i verdensklasse

Audeze LCD-GX

Gaming Headset - åpen modell

Varenr: 27709
12 990,-
-+
5 på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over øret, åpen hodetelefon | Verdens råeste hodetelefon for gaming | Mikrofon | 10Hz - 50kHz | 454 gram

 

9.5/10 - Tek.no

9/10 - Gamer.no

 

Gaming til et nytt nivå

Det er ingen hemmelighet at LCD serien til Audeze har blitt hyllet av de fleste og satt standarden for ytelsen til planarmagnetiske hodetelefoner. Audeze's innrykk i gamingverdenen startet med de prisvinnende modellene Mobius og Penrose - nå har de dratt det til et nytt nivå med LCD-GX. Kombinasjonen av den ypperste lydkvaliteten med en knallgod mikrofon setter den nye standarden for seriøse gamere. 

Audiofil kvalitet til gamere

LCD-GX tar i bruk de patenterte "Fluxor" magnetene og de ultra-tynne "Uniforce" membranene som leverer forbausende lydkvalitet og fokus. Med avanserte planarmagnetiske drivere som er dobbelt så store som vanlige gaming hodetelefoner får du bedre bass, bredere lydbilde og enestående oppløsning - Dette passer ikke kun til gaming men også nytelse av musikk og film. I designet ment for seriøse gamere tar LCD-GX i bruk ren analog teknologi, for puristen som vil ha den aller beste lyden. 

 

 

Komfort og ytelse

LCD-GX er håndlagt i California av Audeze og inneholder hus i magnesium, øreputer med "memory foam" og et hodebånd designet til å redusere vekt og øke komforten for lange stunder med dine favorittspill. En ny "single-sided Fluxor" magnetstruktur gir høy følsomhet og lav forvrengning som gjør at hodetelefonen kan brukes i mange scenarioer. For å få mest ut av de anbefaler Audeze en dedikert DAC/AMP.

 

 

Mikrofon og kompatibilitet

Med LCD-GX følger det med en avtagbar direksjonal mikrofon som fjerner støy fra omgivelsene. Med mikrofonen inkluderes en mute bryter på kabelen, og selve mikrofonen har en fleksibel "gooseneck" arm som gjør det lett å tilpasse posisjonen på mikrofonen. Det følger også med en kabel uten mikrofon, standard for LCD-serien hvis man ønsker å nyte hodetelefonene i andre scenarioer, som feks film og rene musikkopplevelser. Kabelen kommer med 6,3 mm terminering, og en adapter til 3,5 mm. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 20 Ohm
Følsomhet 100 dB
Frekvens 10 Hz - 50 kHz
Kabel
  • 1.9 meter 6,3 mm Jack
  • 2.5 meter med mikrofon 3,5 mm Jack
Vekt 454 g


Alternativer
Produsent