Vinylspiller nå også for streaming - Njål Hansson AS Vinylspiller nå også for streaming - Njål Hansson AS Vinylspiller nå også for streaming - Njål Hansson AS Vinylspiller nå også for streaming - Njål Hansson AS Vinylspiller nå også for streaming - Njål Hansson AS

THE+ RP SYSTEM special edition

Platespiller med stativ, valnøtt

Varenr: 200620
29 990,-
-+
Bestillingsvare (28 dager)
BeskrivelseProdusent
Beskrivelse

Komplett vinylanlegg for strømming(innebygget Bluetooth) og LP-plater. Med innebygde høyttalere i spilleren, og stående på stativ med plass til LP´er, er dette et inn i tiden møbel for de som er glad i god lyd, vinyl og streaming. Plassbesparende for trendy innredning.

Kan også benyttes med eksterne aktive høyttalere. Pick up og spiller er fra Pro-Ject.

Plasseringen i rommet er avgjørende for alle lydsystemer, og betydelige forskjeller er hørbart når systemet ditt er plassert i Sweet spot i stua.

THE+RP SYSTEM (med stativ) er løsningen: den lar deg ha det beste oppsettet for platespilleren. Stativet plasserer spilleren i riktig høyde for å forbedre lyden. I tillegg til å forbedre lydkvaliteten, vil den effektivt lagre et betydelig antall LP-er (opptil 200).

STATIVET er laget av høykvalitets MDF og aluminiumssøyler. Det minimalistiske utseendet vil passe inn i de fleste dekorer uten å være mye påtrengende. Tilgjengelig i valnøtt eller lønn for å matche spillerens farge.

 

Produsent