Meze 99 CLASSICS Walnut Gold Lukket hodetelefon 32 ohm Meze 99 CLASSICS Walnut Gold Lukket hodetelefon 32 ohm Meze 99 CLASSICS Walnut Gold Lukket hodetelefon 32 ohm

Meze 99 CLASSICS Walnut Gold

Lukket hodetelefon 32 ohm

Varenr: 200814
3 890,-
-+
18 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over Øret, lukket hodetelefon | Dynamisk Driver | 15 Hz - 25 kHz | 260 gram

Meze 99 Classics leverer perfekt naturlig lyd selv for de aller mest kresne lydelskere. Med ørekopper i valnøtt, myke øreputer og hodebøyle i fjærstål vil 99 Classics igjennom tiden bli en antikkgjenstand man er stolt av å eie. 

 

ONE OF A KIND

Som fingeravtrykk er all treverk unikt, dette er tanken bak 99 classics. Med valnøtt i ørekoppene vil hvert eneste eksemplar ha sin identitet som skaper enorm eieglede. Du vil elske hvordan de føles i hendene dine. Fantastisk byggekvalitet med presis montering. Sett de på hodet, len deg tilbake og nyt favorittmusikken din.

Premium lydkvalitet designet av proffesjonelle

Meze tar hodetelefon-design til et helt nytt nivå ved å kombinere moderne estetikk med eksepsjonell byggekvalitet. De bruker naturlige materialler og har full fokus på å levere det ypperste av lydkvalitet. Deres overordnede mål er å endre oppfatningen av hodetelefoner som et teknisk verktøy eller som et billig tilbehør laget av plastikk. Meze lager modne produkter man forelsker seg i. 

 

Høsting av treverk tar de meget seriøst. De rike fargene til valnøtt krever bruk av lufttørking som er en lang og dyr affære. Prosessen av å bare lage en ørekopp tar opp til 8 timer. Hele prosessen med å slipe, lakke og etterbehandle koppene tar opp til 45 dager. Komponentene går deretter igjennom en inspeksjonskontroll der det er nulltoleranse for feil, før hodetelefonen ferdigstilles.

 

Det er også viktig å påpeke at all treverket Meze bruker blir kun høstet fra kilder med sertifisering. I tilegg kan det gjøres service på alle delene. På denne måten opprettholder de sin filosofi om bærekraft og miljøbevaring.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Lukket
Teknologi Dynamisk
Impedans 32 Ohm
Følsomhet 103 dB
Frekvens 15 Hz - 25 kHz
Kabel
  • 1.2 meter 3,5 mm Jack med volumkontroll og mikrofon
  • 3 meter 3,5 mm
  • 3,5mm - 6,3 mm adapter
Vekt 260 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent