Penrose gaming headset, den nye bestselgeren fra Audeze

Audeze er et av våre HiFi-merker fra California. Selskapet bruker avansert teknologi for å lage topp kvalitets headset og hodetelefoner som vil tilfredsstille alle som ønsker den beste lydkvaliteten. Audeze ble en referanse på markedet med sitt Mobius-headset: det første gaming headsettet til massemarkedet som brukte planar magnetiske elementer. Denne modellen var gullstandarden for PC-gamere, med bedre surroundlyd enn noen gang, fantastisk lydkvalitet og Bluetooth-kompatibilitet. Nå er Audeze klare til å fortsette sin vei med å erobre ørene til alle gamere med sin Penrose-modell: Et nytt headset med kule farger og toppteknologi, en bestselger verdig.

 

Penrose review: God gaming-lyd kan også være trådløst

I likhet med forgjengeren er Penrose også laget med Audezes patenterte planar magnetiske driverteknologi som setter standarden for lydkvalitet og detaljer. Headsettet kommer pakket sammen med et fint utvalg av tilbehør, 3 kabler (en USB-C til USB-A-lading, en USB-C til USB-C-ladekabel og en 3,5 til 3,5 mm aux-kabel for bruk med bærbare datamaskiner, nettbrett, og andre mobile enheter), en USB-dongle for trådløs 2,4 GHz, som er ment for bruk på spillkonsoller, PC-er, samt MacOS-systemer, og til slutt er det selvfølgelig Penrose mikrofonen, som kan festes via en 3,5 mm port på siden av headsettet.

 

Det er to versjoner av Penrose. Hva er forskjellen mellom Penrose og Penrose X? Penrose er kompatibel med PlayStation 4 og PlayStation 5 spillkonsoller, samt Windows og Macintosh-systemer. Penrose X er designet for Xbox, og er kompatibel med Xbox Series X | S og Xbox One, samt Windows-systemer.

Når det gjelder estetikk, komfort og brukervennlighet, føles Penrose veldig behagelig. Den lille fargen som er lagt til den sorte elegante formen gir modellen et kult gaming preg. Hodebåndet har den rette utformingen og er perfekt sammenkoblet med myke øreputer. Når det gjelder brukervennlighet er alle Audeze Penroses innebygde knapper plassert på venstre hodetelefon, og de er plassert praktisk til å gjøre det enkelt å finne det du leter etter. Batteriet lever opp til 15 timer.

 

Audeze HQ-appen

Appen muliggjør en rekke avanserte funksjoner for Penrose og Penrose X. Audeze HQ har et 10-bånds grafisk EQ-grensesnitt, sidetone-veksling og sanntids tale-til-chat-miks for Xbox Series X og BT / trådløs, og gir gamere enestående kontroll over lydopplevelsen.

 

Penrose nyhet ad


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.