Audeze MM-500 åpen modell - Njål Hansson AS Audeze MM-500 åpen modell - Njål Hansson AS Audeze MM-500 åpen modell - Njål Hansson AS Audeze MM-500 åpen modell - Njål Hansson AS

Audeze MM-500

Åpen hodetelefon 18 ohm

Varenr: 27822
24 490,-
-+
6 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over øret, åpen hodetelefon | Planar magnetisk | "Fluxor magnet array" | Fazor | Flott mixeverktøy | Lettdreven | 495 gram

Unnfangelsen

Med denne hodetelefonen lanseres M serien, et samarbeid mellom Audeze og Manny Marroquin som startet i 2017. Manny lette etter en hodetelefon han kunne stole på i arbeidet sitt, både i studio og på veien. I Larrabee Studios i Hollywood har han brukt de siste årene på perfeksjonere modellen til hans ønsker, slik at mixene kan gjøres på hodetelefoner og fremdeles låte nydelig på høyttalere. 

 

Med over 11 grammy's og 40 #1 album i beltet har Manny endelig fått et verktøy han kan stole på. Som et eksempel tok han i bruk MM-500 på Kendrick Lamar's #1 album "Mr. Morale & The Big Steppers".
 

Et seriøst verktøy for en hver situasjon

"I rely on my MM-500 as much as my main monitors in my studio" - Manny Marroquin

 

MM-500 er designet for å tilfredstille kravene man har ved lange dager med lytting, i en hver situasjon. Verdensklasse studio-monitorer? Yes. Kjapp referanselytt på farten? Ingen problem. Dype lyttestunder utover natten? Absolutt! Ved at de er lettdrevne, komfortable og pålitelige kan du stole på at MM-500 leverer i hver situasjon. 

En livsstil 

"When you want studio quality sound anywhere you are" - Manny Marroquin

 

Du trenger å høre alt med naturlig og ren tilnærming - akkurat når du trenger det - uansett hvor, og til en hver tid. Manny kjenner til viktigheten ved å lytte til hodetelefoner i dagens verden: studio til scene, kafè til stranda, hjemme og på hotellet - MM-500 er rett og slett referansen til lydsporet som er livet ditt. 

Eleganse, komfort og varighet

Medfølgende er premium og ekstra myke øreputer, justerbart hodebånd og hus i aluminium. MM-500 føles vesentlig men på samme tid lett som en fjær. Akkurat som med resten av flaggskipene til Audeze er MM-500 håndlaget i California for å forsikre en byggekvalitet verdig for sine lyttere. Dette må rett og slett oppleves. 

 

Hev ditt proffesjonelle nivå

"The MM-500 is as vital in my studio as any other piece of equipment" - Manny Marroquin

 

Med enestående lyd - alltid innenfor rekkevide, er MM-500 virkelig det høyeste nivået av ytelse innenfor professjonell lydproduksjon. Om du ønsker gå et nivå opp fra den renommerte LCD-X eller andre hodetelefoner, vil MM-500 være en like stor del av livet ditt som dine favoritt produkter som du bruker daglig. 

Prisvinnende teknologi

"The best definition, clarity and depth of any headphone i've ever used" - Manny Marroquin

 

MM-500 sine planar magnetiske drivere gir realisme som proffesjonelle ikke kan leve uten. Med lynraske transienter, korrekt frekvensrespons og en lyd du kan stole på, produserer MM-500 en enestående lydkvalitet andre hodetelefoner bare kan drømme om. 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 18 Ohm
Følsomhet 100 dB
Frekvens 5 Hz - 50 kHz
Kabel 1.9 meter 6,3 mm Jack
Vekt 495 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent