Audeze LCD 5 - Åpen High End hodetelefon Audeze LCD 5 - Åpen High End hodetelefon Audeze LCD 5 - Åpen High End hodetelefon

Audeze LCD-5

Åpen hodetelefon 14 ohm

Varenr: 27735
48 490,-
-+
Ubekreftet 01.04.2024

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over øret, åpen hodetelefon | Planar magnetisk | "Fluxor magnet array | Fazor | 5Hz - 50 kHz | 420 gram

 

6/6 stjerner i Lyd og Bilde

 

"Fantastisk lydkvalitet. Nøytral lyd med en dynamikk å dø for! Superkomfortable også etter flere timer! Mye lettere enn andre i LCD-serien" - Geir Gråbein Nordby.

Det nyeste flaggskipet til Audeze: Enestående!

I det siste tiåret har Audeze´s LCD-serie satt standarden for planarmagnetiske hodetelefoner. Fra og med LCD-2, som innledet en ny æra med planarteknologi i 2009, introduserte de deretter LCD-3 i 2011 og LCD-4 i 2015. Med LCD-5 har alt blitt forbedret - drivere, øreputer, rammedesign - for å sette en helt ny standard for ytelse og komfort med en 1/3 av vekten.  

Åpenhet, oppløsning og hastighet

LCD-5 setter en ny standard for nøyaktighet. Driverene er konstruert med prisvinnende "Fluxor" magnetene og oppdaterte "Fazor" bølgeledere sammen med Audeze sine "Parallel Uniforce" spoler - dette for å oppnå en lav impedans og gi økt spenningshøyde. Denne optimaliseringen senker forvrengning gir bedre kontroll på membranen. Resultatet er vannvittig bra. 

Klarhet og bildeoptimalisering

Audeze har optimalisert alle aspekter i LCD-5 sitt akustisk kammer for å oppnå en enestående klarhet og en ekstremt rent lydbilde. De nye skulpterte øreputene og akustisk gjennomsiktig netting er designet for å minimere refleksjoner og resonans. "Parallel Uniforce" spolene tillater større avstand mellom magnetene for å forbedre frekvensresponsen. LCD-5 benytter også de nyutviklede lavprofil "Fazor" bølgelederne for å redusere diffraksjoner og interaksjon med øret. 

Elegant og komfortabelt design

Med en vekt på kun 420 gram tilbyr LCD-5 lange stunder med ren lytterglede. Alle delene har blitt rekonstruert med materialer som magnesium, aluminium og acetat som tilbyr lavere vekt og høyere stivhet. Når du tar de på kjenner du kvalitet og det ypperste av komfort. Premium lær og karbonfiber binder det hele sammen, i et resultat av ren klasse, håndbygget i California.  

Skulpterte øreputer

Audeze nye skulpterte øreputer for LCD-5 har en intern vinkel som reduserer uønskede resonanser og interne refleksjoner. Det ergonomiske designet føles godt mot hodet og hjelper til naturlig med å oppnå den mest optimale plasseringen av hodetelefonen. Øreputene har mindre kontaktoverflate enn andre standarddesign. for å redusere ubehag og samtidig tilby enestående tetning for alle former og størrelser. 

 

Balansert kabel i høy kvalitet

Kabelen til LCD-5 er spesialjustert med direksjonelle OCC kobbertråder av høy renhet - dette med lav kapasitanse og lav motstand slik at signalet fra forsterkeren din opprettholdes med høy klarhet og presisjon. Den kommer standard med 4-pin XLR, med adapter til 6.3 mm. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 14 Ohm
Følsomhet 90 dB
Frekvens 5 Hz - 50 kHz
Kabel
  • 2.5 meter 4-pin XLR
  • 4-pin XLR - 1/4" adapter
Vekt 420 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent