Audeze LCD-2 Closed Back hodetelefon - Njål Hansson AS

Audeze LCD-2 Closed Back

Lukket hodetelefon 70 ohm

Varenr: 27714
12 990,-
-+
Ubekreftet 01.04.2024
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Over øret, lukket hodetelefon | Planar magnetisk | Non-Fazor | 10Hz - 50kHz | 612 gram

Audeze forteller: 

De sa vi ikke skulle tulle med en klassiker, vi sier: "Har du hørt LCD-2 Closed Back?" Erfar den engasjerende varmen og livligheten til LCD2-Classic uten å forstyrre de rundt deg! Denne hodetelefonen er det perfekte valget for de som ser etter innstegsmodellen i vår verdensrenomerte LCD serie. Med lukket konstruksjon får du bedre lydisolering samt et bredere lydbilde enn andre lukkede hodetelefoner på markedet. LCD-2 Closed Back vil virkelig få deg til å føle at du har blitt transportert til din egne musikalske verden.    

Tradisjon bygget på utmerket kvalitet 

LCD serien begynte med LCD-2. Mye har forandret seg igjennom årene, men disse hodetelefonene har beholdt den ikoniske varmen og den livlige presentasjonen som har fanget lytterene i over et tiår. 

Kom nærmere musikken

LCD-2 Closed back er den mest tilgivelige hodetelefonen i LCD serien, som gir en engasjerende lytteopplevelse med kraftig bass og rik mellomtone. Uansett om du hører på gode eller dårlige innspillinger vil hodetelefonen få deg til å føle som om du står i rommet med musikerne. 

Konstruert og håndlagd i USA

Audeze sine hodetelefoner er konstruert og håndlagd i USA for å forsikre brukerne at byggekvaliteten er av utmerket standard. Les mer her.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Lukket
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 70 Ohm
Følsomhet 101 dB
Frekvens 10 Hz - 50 kHz
Kabel 1.9 meter 6,3 mm Jack
Vekt 612 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent