Importøren: 

Du har nå kommet til importøren av to helt spesielle merker, Audeze og beyerdynamic. 

Vi har valgt å satse på disse merkene først og fremst fordi de ligger et steg foran konkurrentene på teknologi, noe som gir seg utslag i fantastisk lyd, godt omdømme og mange testvinnere.

 

Hvilken modell skal du velge? 

Å velge modell er ikke lett i jungelen av ulike merker og varianter. Det du må ta stilling til er:  

 

-Skal du spille fra mobiltelefonen?  

-Ønsker du en HiFi modell i hjemmet for lytting via en forsterker?

-Eller jobber du kanskje med musikk? 

 

Modeller har ulik impedans(ohm), og er du mye på farten og vil ha noe enkelt til mobilen, bør du velge en modell som er lett å drive. 10-34 ohm passer til alt bærbart utstyr. 

Fra 80 ohm og høyere trenger du et bedre lydkort i PC´n eller en hodetelefonforsterker. Jo høyere ohm, jo mer krefter trenger du for å drive en hodetelefon som for eksempel beyerdynamic DT 1990.

 

Hvor kjøper jeg?  

Du kan kjøpe alt du trenger hos oss. Ta gjerne kontakt om du trenger veiledning. 

Vi vil allikevel gi deg noen råd på veien. Det første vi anbefaler om du kjøper våre merker er at du kjøper i en norsk nettbutikk som har serviceavtale.  

Selv om det eksisterer nettbutikker det står .no bak er de ikke nødvendigvis norske.

Våre tilbakemeldinger fra kunder tilsier at servicetilbudet fra utenlandske nettbutikker ikke er tilfredsstillende når det kommer til garanti og reklamasjonsrett.

 

Våre merker: 

beyerdynamic, mulig en av verdens beste produsenter av hodetelefoner. beyerdynamic har laget hodetelefoner siden 1924, og har laget mange klassikere for både studio, hjemmebruk og for de på farten. Det meste av det de produserer håndlages på fabrikken i Tyskland, og beyerdynamic er synonymt med teknologi, kvalitet, fantastisk lyd og testvinnere. Du finner mer beyerdynamic her.

 

Audeze er et High End merke som har strukket teknologien enda lenger. Amerikanske Audeze har vært på banen siden 2008 med sin nyvinnende teknologi. Nano diafragmaet brukt i hodetelefonene er det samme som originalen brukt til romfartsapplikasjoner hos NASA. Audeze lager sine hodetelefoner i California, og har mye til felles med beyerdynamic når det kommer til teknologi. Mer Audeze her.

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.