SPL Crescendo - 2 kanals mikrofonforsterker - Njål Hansson AS SPL Crescendo - 2 kanals mikrofonforsterker - Njål Hansson AS

SPL Crescendo duo

2-kanals mikrofonforsterker

Varenr: 200413
27 990,-
-+
1 på lager
BeskrivelseAlternativerProdusent
Beskrivelse
Crescendo duo er en to-kanals mikrofonforsterker med 120V-teknologi.

Dette er en vidreutvikling av den populære Crescendo forsterkeren som SPL har hatt stor sukksess med. Crescendo duo kommer med samme fantastiske teknologi som forgjengeren.

Det skal godt gjøres å gå feil med denne i signalkjeden. Den får frem det beste i alle opptak og tillegger en klarhet som får opptakene dine til å skinne.

Med 120 Volt teknologien får du - Mer headroom, Større dynamisk rekkevidde, mindre støy, mindre distortion og en mye klarere lyd.

Hvordan er dette mulig?

I strømuttaket ditt får du AC, i Crescendo sitter det en transformator som AC om til DC. For å få høyeste kvalitet på et audiosignal kreves en høyere volt, men høyere volt ødelegger standard forsterkere. Derfor har SPL utviklet en proparitær forsterker som opererer med +/- 60 volt. Du oppnår 5 ganger større dynamisk rekkevidde. En innebygget DA konverter sørger for betraktelig mindre egenstøy. Selv ved å booste signalet med +24dBu vil du ha over 9,2 dB med headroom som låter fantastisk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alternativer
Produsent