FiiO K3 stasjonær hodetelefonforsterker med DAC FiiO K3 stasjonær hodetelefonforsterker med DAC FiiO K3 stasjonær hodetelefonforsterker med DAC FiiO K3 stasjonær hodetelefonforsterker med DAC

FiiO K3s

Stasjonær med DAC

Varenr: 148086
1 790,-
-+
20+ på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

2 USB moduser | PCM 384kHz/DSD 256 dekoding | RGB indikatorlys | 2x hodetelefon-tilkoblinger | 2x digitale utganger | ADC volumkontroll

Hev lydkvaliteten på pcen med kraftig dekoding

Med FiiO K3s er det bare å koble enheten direkte til pcen via medfølgende USB kabel for å umiddelbart oppgradere til HiFi lyd. Utstyrt med XMOS USB chip, er K3s i stand til å dekode opp til 384kHz/32 Bit PCM og native DSD 256 - samme spesifikasjoner finnes i mye dyrere DAC'er. 

Store forbedringer i "kjernen"

Den nye K3s tar i bruk flaggskipet av portable ESS DAC-chipper, nemlig ES9038Q2M. Sammenlignet med tidligere har signal-til-støyforholdet økt med 14 dB, og forvrengningen blitt redusert med 13 dB.  

Simpel og effektiv strøm med USB-C

K3s har adoptert den moderne USB-C tilkoblingen for en mer pålitelig og stabil forbindelse. Samtidig har FiiO implementert andre ingeniørtriks under panelet for å forsikre lytteren rene og gode signaler. 

Lav og høy gain + bass boost

Med muligheten til å justere gainnivået får man mer fleksibilitet ved volumjustering. Sammen med ADC volumkontroll kan du justere volumet på en smooth og effektiv måte. På denne kan du bruke K3s med lettdrevne ørepropper og tungdrevne hodetelefoner. I tillegg kan du benytte deg av bass boost funksjonen, om man ønsker med fokus i bassregisteret. 

Flott design rett i håndflaten

CNC frest aluminium, anodisert og sandblåst sort finish. Kvalitet som føles fantastisk i håndflaten - kombinert med en kompakt størrelse kan du ta med deg K3s hvor enn du måtte ønske.

 

Volumknotten med deilige detaljer betjenes enkelt med en finger. Ved siden av finner du RGB lyset, som indikterer hvilken filtype som blir avspilt. 

 

Blå: 48kHz eller lavere

Gul: Over 48 kHz

Grønn: DSD

2 USB-moduser

I visse scenarioer har man ikke tilgang på enheter med USB 2.0 kompatibilitet. Heldigvis har man mulighet til å endre dette med bryteren på baksiden. 

 

 

*Skal man bruke USB 2.0 må man laste ned FiiO sin USB driver.

 

 

*Når man bytter USB moduser trenger du enten å skru K3s av og på, eller plugge ut og inn USB kabelen.

 

 

*USB 1.0 tillater dekoding opp til 96 kHz/24-bit

 

 

*USB 2.0 tillater dekoding opp til 384 kHz/32bit og DSD 256
 

 

 

2 hodetelefonutganger

K3s er optimalisert for stasjonær bruk og med dette har man tilgang på både 3,5 mm og 2,5 mm hodetelefonutganger. Den balanserte utgangen er tilstyrt med "jack detection" som betyr at når en hodetelefon er tilkoblet til denne utgangen kicker det inn en boost som gir 50% mer kraft enn med den ubalanserte. 

Linje ut tilkobling

3,5 mm linje utgangen er drevet med op-amp OPA1612 for å forsikre minimal reduksjon i lydkvalitet. Ved å benytte dette kan du koble enheten til eksterne aktive høyttalere og forsterkere. Når man bruker dette, vennligst koble fra hodetelefonene. Du kan også benytte deg av coaxial og optisk utgang på samme måte, men det er viktig å bemerke seg at disse utgangene opererer uavhengig av volumkontrollen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hodetelefon tilkobling
  • 3,5 mm Jack ubalansert
  • 2,5 mm Jack balansert
Anbefalt impedanse 16 - 150 Ohm
Utgangseffekt
  • 3,5 mm: 220 mW (16 Ohm) 120 mW (32 Ohm)
  • 2,5 mm: 344 mW (16 Ohm) 220 mW (32 Ohm)
Innganger USB C
Utganger
  • 1x 3,5mm ut
  • Coaxial ut
  • Optisk ut
Amp 2x OPA926
DAC Chip ES9038Q2M
Filformat 32bit/384kHz PCM - native DSD256


Tilbehør
Alternativer
Produsent