beyerdynamic DT 990 Edition 32 ohm - Njål Hansson AS

beyerdynamic DT 990 Edition

Åpen hodetelefon 32 ohm

Varenr: 29030
1 740,-
-+
4 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

KULT HODETELEFONEN

Beyerdynamic DT 990 Edition har vunnet hjertene til utallige HiFi og musikkentusiaster siden 1980-tallet. Edition utgaven har vært en del av beyerdynamic ‘s portefølje i mer enn 30 år. Den ble laget som et alternativ til studio versjonen, og musikkelskere fortsetter å verdsette stereohodetelefonen som en pålitelig følgesvenn. Disse hodetelefonene har en livlig og naturlig lyd, og vet hvordan de skal imponere med riktig bass. Perfekt egnet for alle musikkstiler.

DT 990 Edition kommer her i åpen versjon. Åpen versjon betyr at bakgrunnsstøy utenfor hodetelefonene fremdeles kan høres, selv ved høyere volum. Denne konstruksjonen gir en følelse av et bredt lydbilde i musikken, en forståelse av plass og rom som gir nesten den samme følelsen som å lytte til musikk gjennom høyttalere. Lyden er fantastisk, med karakteristiske høyder og intens bass, gir den en perfekt lyd som gleder kanskje spesielt rock og pop-entusiaster.

Det fleksible hodebåndet og silkemyke øreputer sørger for komfort. Øreputene er kjent for sin pustende og hudvennlige velur, slik at du kan nyte musikk i flere timer uten overdreven varme. God passform.

DT 990 Edition og DT 990 PRO er identiske når det gjelder lyd. Det brukes identisk komponenter. Edition-modellene har imidlertid et noe mykere hodebånd, mens PRO versjonen har en litt strammere passform på hodet.

Made in Germany betyr kvalitet på komponenter og at det en håndlaget i Tyskland, deler kan alltid skaffes og garantien er 5-år på elementer.

 

Spesifikasjoner:

Transducer type - Dynamic

Operating principle - Open

Frequency response 5 - 35,000 Hz

Nominal impedance 32 O

Nominal SPL 96 dB

Cable length 3 m / straight cable

Connection Gold-plated 1/8" mini stereo

Jack plug (3.5 mm)

and 1/4" adapter (6.35 mm)

Weight without cable 290 g
Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Hodetelefoner
Produsent beyerdynamic


Tilbehør
Alternativer
Produsent