beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Ørepropper dynamiske, lukket beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Ørepropper dynamiske, lukket beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Ørepropper dynamiske, lukket beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Ørepropper dynamiske, lukket beyerdynamic XELENTO Wireless v2 Ørepropper dynamiske, lukket

beyerdynamic XELENTO Wireless v2

Ørepropper dynamiske, lukket

Varenr: 28117
13 990,-
-+
5 på lager
BeskrivelseTeknisk infoProdusent
Beskrivelse

Dynamiske ørepropper med lyd i verdensklasse | Håndbygd i Tyskland | Eksklusivt design med 24k gull, aluminium og sølvbelagt kabel | Bluetooth 5.2 nakkebånd med de nyeste Codecs | MMCX tilkobling med 3,5 mm kabel | IPX4 | Kompakt design med høy komfort | Høy varighet med utbyttbare deler

XELENTO Wireless

XELENTO Wireless er et unikt smykke av en ørepropp, fullpakket med audiofile komponenter og helt enestående håndverk. Man finner tesla teknologi i elementene som gir en flott og berikende lytteopplevelse, med dybde du ikke har hørt maken til tidligere. Hengi deg til en opplevelse fra øverste hylle, uansett hvor du befinner deg.

 

 

Håndbygget i Tyskland

XELENTO wireless er håndbygget inhouse på fabrikken i Heilbronn, Tyskland. Med den høyste form for presisjon og nøyaktighet er et nytt mesterverk skapt, som kombinerer tysk håndverk med hjerte og sjel. Sofistikert design og materialvalget understreker kvaliteten av XELENTO. Det har blant annet blitt brukt gull belagte plugger, sølvbelagte kabeler og 24k gull i chassiet.   

Trådløs audiofil teknologi 

Proppene er Hi-Res sertifiserte for trådløst bruk, som vil si at du kan nyte høyoppløst musikk via Bluetooth 5.2. Medfølgende i nakkebåndet sitter det DAC og forsterker fra AKM. Produktet støtter LHDC, Qualcomm aptX HD og aptX Adaptive. 

 

Utmerket ergonomi og design

Hengi deg til et sofistikert ergonomisk design med deilig komfort og uforglemmelige lytteopplevelser. Den diskrete kablen som føres bak øret tillater enda bedre komfort uten iriterende kabelstøy. Det følger med 7 par øretupper i silikon som er spesialdesignet for XELENTO. Med disse kan du tilpasse proppene til ørekanalen din for å optimalisere komforten. Ekstra får man med 3 set med "comply memory foam" øretupper som tillater enda høye lydisolering.

Full fleksibilitet

I tillegg til å nyte musikk på et helt nytt plan kan du med den medfølgende fjernkontrollen ta imot samtaler, bruke "voice assistants" og justere volumet. Hele produktet har også IPX4 sertifisering som beskytter XELENTO fra fuktighet. Med MMCX tilkoblinger og et gjennomført design har produktet lang levetid. Beyerdynamic sin designfilosofi tar høyde for holdbarhet som gjør at det er mulig å få tak på reservedeler og tilbehør. 

 

MIY app med tilpassing

Den innovative MIY appen gjør det mulig å rette lytteropplevelsen mot ens subjektive preferanser. Ta en to minutters hørselstest for å skreddersy lydbildet. 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Lukket
Teknologi Dynamisk
Impedans 16 Ohm
Følsomhet 114 dB
Frekvens 10 Hz - 50 kHz
Kabel
  • 1.3 meter 3,5mm Jack med Volumkontroll
  • Bluetooth nakkebånd med Volumkontroll
  • USB A - USB C
Bluetooth Chip Bluetooth: LHDC, Qualcomm aptX HD, aptX Adaptive, AAC, SBC
Batteri 14 timer


Produsent