FiiO FH7s in ear, semi åpen Ørepropper hybrid FiiO FH7s in ear, semi åpen Ørepropper hybrid FiiO FH7s in ear, semi åpen Ørepropper hybrid FiiO FH7s in ear, semi åpen Ørepropper hybrid FiiO FH7s in ear, semi åpen Ørepropper hybrid

FiiO FH7s in ear, semi åpen

Ørepropper hybrid

Varenr: 148116
5 990,-
-+
19 på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerProdusent
Beskrivelse

Hybridoppsett med 1 dynamisk og 4 BA drivere | 13.6 mm DLC dynamisk element | Custom BA drivere fra Knowles | Sci-Fi estetikk | 3 utbyttbare lydrør | Øretupper med nytt design | S.Turbo | Twist-lock system for 3,5 og 4,4 mm |

 

FiiO FH7s 1+4 hybrid design 

Med FH7s har FiiO kapret essensen av storebroren FH9 og skreddersydd det til et 1+4 hybrid design. Man får en 2. gen egenutviklet 13.6 mm DLC dynamisk driver, to DFK drivere for mellomtonen (spesiallaget av FiiO og Knowles) og to SWFK-31736 drivere til diskanten. Den 13.6 mm dynamiske driveren er den samme som sitter i FH9 og reproduserer den kraftige og kjellerdype bassen vi er kjent med. Membranen er laget av DLC (Diamond-like Carbon) som bidrar til en vanvittig transientrespons på grunn av egenskaper som høy stivhet, letthet og kraftig dempning i materialet. 

 

FiiO og BA produsenten Knowles har samarbeidet for å lage den eksklusive custom driveren DFK tilpasset til mellomtonen. Målet var å lage naturlig og musikalsk vokal-reproduksjon ved å raffinere mellomtonen. Ved å justere luftgjennomstrømningen i driveren oppnådde de en mer naturlig, distinkt og sømløs overgang mellom bassen, mellomtonen og diskanten. Dette utgjør kraftig forbedring fra forgjengeren FH7 når det gjelder frekvensrespons, samt bredde, dybde og høyde i lydbildet. 

Fri for lyttetretthet - Semi åpent akustisk design

FH7s benytter seg av et semi åpent akustisk design patentert av FiiO. Ved å inkorporere dette systemet unngår man at det bygger seg opp trykk i ørekanalen. Dette resulterer i en forrykende naturlig lyd, og gjør det mye mer behagelig å høre på musikk i lange stunder. På denne måten strekker det semiåpne designet seg mot åpne hodetelefoner kvalitetsmessig, samtidig som du har muligheten til å anvende proppene uten at for mye lyd lekker inn og ut. 

Superladet bass med patentert S.TURBO design

Lydrøret som behandler bassfrekvensene til FH7s benytter seg av FiiO sitt patenterte S.TURBO design. Genialt guides frekvensene igjennom en rør formet som en turbin, for å øke bassresponsen. Dette resulterer i en kjapp og kraftig bass, fraværende av grøt og udefinerende lyd. På samme tid filtreres unødvendige frekvenser fra mellomtonen som gjør harmonien mellom bass og mellomtone sømløs. Her er det kraft du ikke kommer til å glemme! 

Øreproppene passer fantastisk sammen med FiiO M11s, M11 Plus ESS og M17

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type hodetelefon Semi åpen
Teknologi Hybrid
Impedans 18 Ohm
Følsomhet 104 dB
Frekvens 10 Hz - 40 kHz
Kabel 1.2 meter 3,5 mm Jack
Vekt 11 g


Tilbehør
Alternativer
Produsent